Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Thomas - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
free counters

Πολιτική απορρήτου

Menu Φαγητών - Τιμοκατάλογοι

Δημιουργήστε καλαίσθητους και λειτουργικούς τιμοκαταλόγους, οικονομικά και με τέλεια ποιότητα, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το κύρος τις επιχείρησής σας. Αποφεύγεται τις "μουντζούρες" ή τα αυτοκολιτάκια σε κάθε αλλαγή τιμής, αφού έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε νέους καταλόγους και οικονομικά και αυθημερόν!

16σέλιδος τιμοκατάλογος 21χ29 (Α4).

 Εκτύπωση: 4χρωμία.

          Χαρτί: Opalina 200gr.

      Ράψιμο: Καρφίτσα.

Τιμοκατάλογος 32 χ 45 cm σε χαρτί samua 300gr., εκτύπωση τούμπα και ματ πλαστικοποίηση.

posto_price.jpg

Ο κατάλογος αυτός, τυπώνεται σε ένα ειδικό υλικό που ΔΕΝ σκίζετε, ΔΕΝ βρέχεται και αντέχει

σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι χαρτί πλαστικοποιημένο και η τιμή του ΔΕΝ διαφέρει

από τον κατάλογο που τυπώνεται σε πλαστικοποιημένο χαρτί.

KATALOGOS_2017.jpg

8σέλιδος τιμοκατάλογος 21χ29, (φύλλα), με εκτύπωση 4χρωμία, σε χαρτί Velvet 170gr και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

ΞΥΛΙΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

Σας δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση ότι θα αλλάζετε μόνο τα εσωτερικά χαρτιά. Τα εξώφυλλα των καταλόγων δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξετε, γατί θα έχετε επενδύσει σε ξύλινα και έτσι γλιτώνετε χρήματα από τη συνεχή αντικατάσταση των φθαρμένων χάρτινων καταλόγων.

Παράλληλα θα έχετε  προσθέσει μοναδική αισθητική, ποιότητα και κύρος στην επιχείρησή σας που οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν αμέσως και θα ανεβείτε περισσότερο στις προτιμήσεις τους. Τα προϊόντα μας περνούν από ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης και έτσι, η φθαρμένη όψη των καταλόγων σας δεν θα σας απασχολήσει ξανά. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φυσικά ξύλου σε φυσικές αποχρώσεις (δρυ, οξιά, κερασιά κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΜΕ ΝΤΟΣΙΕ - ΚΡΙΚΟΥΣ


Ξύλινο Δρύινο

Εξώφυλλο Α5

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΝΤΕΚΑΠΕ – ΑΝΤΙΚΕ και το ξύλο Δρύινο, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ και ξύλο από Οξιά, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

ΞΥΛΙΝΟ-ΕΞΩΦΥΛΛΟ-ΔΡΥΙΝΟ-ΝΤΕΚΑΠΕ-ΜΕ-ΑΝΤΙΚΕ_A5.jpg d81dde7813bd99a2f6a5498a2ec932ec_XL.jpg

Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΚΟΚΚΙΝΟ και ξύλο ΔΡΥΙΝΟ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινο με έγχρωμη εκτύπωση

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Βιβλιοδεσία με κορδόνια, είναι χωρίς ράχη και το “δέσιμο” των εσωτερικών φύλλων γίνεται με κορδόνια. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διαφορετικό “δέσιμο”.

Το Χρώμα του είναι ΦΥΣΙΚΟ και το ξύλο από ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ή ΚΟΡΔΟΝΙ

Χειροποίητο ξύλινο εξώφυλλο Όρθιο

Η διάστασή του είναι 10 X 30cm, υπάρχει όμως και η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο, ή όπως αλλιώς εξυπηρετεί τον πελάτη και είναι χωρίς ράχη.

Το Χρώμα του είναι ΛΕΥΚΟ - ΜΑΥΡΟ ντεκαπέ και το ξύλο του είναι ΔΡΥΙΝΟ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά.

Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο εξώφυλλο καταλόγου Α5

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο, ή όπως αλλιώς εξυπηρετεί τον πελάτη και είναι χωρίς ράχη. Το Χρώμα του είναι ΜΠΛΕ – ΑΣΠΡΟ ντεκαπέ και ΑΝΤΙΚΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά.

Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

ΜΕ ΒΙΔΕΣ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

Χειροποίητος Κατάλογος

με βίδες - μεντεσέδες

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ και το άνοιγμά του είναι 175 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΦΕ ενώ το ξύλο του, είναι από ΣΗΜΥΔΑ. Το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητος κατάλογος

με χωνευτό μεντεσέ (ΠΑΤΕΝΤΑ)

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και το εσωτερικό άνοιγμα είναι 165 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΘΑΛΑΣΣΙ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση

Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ και το εσωτερικό άνοιγμά του είναι 165 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΒΑΘΥ ΚΑΦΕ ενώ το ξύλο του, είναι από ΣΗΜΥΔΑ. Το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά και  έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΔΕΡΜΑ και  ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ ενώ το εσωτερικό άνοιγμά του είναι 180 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΟ με ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΚΑΠΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Πάχος ξύλου 4 χιλιοστά και έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Εξώφυλλο WINELIST

Η διάστασή του είναι 30 X 10cm, με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο - κορδόνι, ή όπως εξυπηρετεί τον πελάτη, είναι χωρίς ράχη, με δυνατότητα να προστεθεί ράχη αν χρειαστεί. Το Χρώμα του είναι ΜΑΥΡΟ με ΑΣΗΜΙ ΝΤΕΚΑΠΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα

Η διάστασή της είναι 13 X 17cm, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία της είναι με τεχνόδερμα. Το Χρώμα της είναι ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ και το ξύλο είναι ΔΡΥΙΝΟ.

Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.