Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Thomas - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
free counters

Πολιτική απορρήτου

Επιχειρηματικό - Διαφημιστικό δώρο

Το διαφημιστικό δώρο είναι η σίγουρη και η αποδοτικότερη επένδυση των χρημάτων σας.

Χρησιμοποιούνται στους χώρους εργασίας, στις καθημερινές μας ασχολίες καθώς και στην ιδιωτική μας ζωή. Είναι η πλέον σίγουρη μορφή προβολής και επικοινωνίας.

Επιλέξτε καλόγουστα εταιρικά δώρα για άνδρες και γυναίκες, διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων, δώρα εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσίων σχέσεων, μεγάλη γκάμα σε στυλό και μολύβια, οικολογικά, αναμνηστικά κ.λπ.

Επίσης μια σειρά από επαγγελματικά δώρα όπως σχολικές τσάντες, χαρτοφύλακες, ωρολόγια, επαγγελματική ένδυση, T-shirt, μπουφάν κ.λπ.

Με το ΝΕΟ μας ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ που τυπώνει σε όλα τα αντικείμενα από στυλό, αναπτήρες, USB, μπουκάλια μεταλλικά, αλουμινίου, γυάλινα και σε πάρα πολλά ακόμα υλικά, με εκτύπωση από μονοχρωμία έως τετραχρωμία, αλλά και μια πολύ μεγάλη γκάμα από ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, καλύπτουμε πλέον όλες τις ανάγκες εκτύπωσης πάνω στο διαφημιστικό δώρο.

Promotional.jpg

T-shirt

Polo

Τσάντες - Ντοσιέ

Pr_color.jpg

Έγχρωμη ή με μεταλλικά χρώματα εκτύπωση σε Στυλό

Εκτύπωση διαφημιστικών στυλό από μονοχρωμία έως τετραχρωμία, χωρίς περιορισμούς στα χρώματα, αφού τυπώνονται με χρώματα που επιδέχονται προσμίξεις. Με τέλεια ευκρίνεια στα μικρά γράμματα και ανάλυση εκτύπωσης έως 2400 dpi. Δεν έχει σημασία αν θα τυπωθεί φωτογραφία ή γράμματα, η ποιότητα θα είναι τέλεια.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε σε μια μεγάλη γκάμα από μεταλλικά χρώματα.

Διαθέσιμα μεταλλικά Χρώματα

metalika_2.jpg metalika_3.jpg GOLD.jpg SILVER.jpg RED.jpg COPPER.jpg TURQUOISE.jpg VIOLET.jpg BLUE.jpg DARK_PINK.jpg Baby Blue.jpg PURPLE.jpg GREEN.jpg PALE_GREEN.jpg

Εκτύπωση διαφημιστικών αναπτήρων από μονοχρωμία έως τετραχρωμία, χωρίς περιορισμούς στα χρώματα, αφού τυπώνονται με χρώματα που επιδέχονται προσμίξεις. Με τέλεια ευκρίνεια στα μικρά γράμματα και ανάλυση εκτύπωσης έως 2400 dpi. Δεν έχει σημασία αν θα τυπωθεί φωτογραφία ή γράμματα, η ποιότητα θα είναι τέλεια.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε σε μια μεγάλη γκάμα από μεταλλικά χρώματα.

Έγχρωμη ή με μεταλλικά χρώματα εκτύπωση σε αναπτήρες

Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! οικονομικά

Με το ΝΕΟ μας ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ που τυπώνει σε όλα τα μικρά αντικείμενα από στυλό, αναπτήρες, USB, μπουκάλια μεταλλικά, αλουμινίου, γυάλινα, σε δέρμα ή δερματίνη και σε πάρα πολλά ακόμα υλικά, σε μονόχρωμη έως τετράχρωμη εκτύπωση αλλά και πολύ μεγάλη γκάμα από ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες εκτύπωσης στο διαφημιστικό δώρο, με οικονομικές τιμές.

anapthras_1.jpg anapthras_2.jpg pantou.jpg

Με 12 μεταλλικά χρώματα μπορούμε να τυπώσουμε από στυλό πολυτελείας, αναπτήρες, εξώφυλλα βιβλίων από δέρμα ή δερματίνη, ή εξώφυλλα με οικολογικό χαρτόνι, αλλά και σε πολλά άλλα αντικείμενα.

metalika_1.jpg

T-shirts γυναικεία και ανδρικά με κοντά ή μακριά μανίκια, εφαρμοστή γραμμή, λεπτή λαιμόκοψη σε jersey, πλαϊνές ραφές και φακαρόλα στο λαιμό, 100% βαμβακερά και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).

Polo γυναικεία και ανδρικά με εφαρμοστή γραμμή, πατιλέτα τεσσάρων κουμπιών στο ίδιο χρώμα, ίσιο τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα, γιακά και τελείωμα στα μανίκια από ριπ και φακαρόλα στο λαιμό. 100% βαμβακερά και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).


Τσάντα αγοράς 100% Βαμβακερή, με κοντά ή μακριά χερούλια. Η καταλληλότερη τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης ψωμιού! Διάσταση: 38x42 cm. Απλή, χωρίς τσέπες και κλείσιμο και μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).

Διαφημιστικά Μπρελόκ με έγχρωμη εκτύπωση, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα

Key-015.jpg Key-050.jpg Key-060.jpg Key-369.jpg