Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Thomas - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία
free counters
Επιστροφή

Αναλαμβάνουμε το δημιουργικό για: Αφήσες, prospectus, κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα κ.λπ.

Επίσης τη σελιδοποίηση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών, επαγγελματικών οδηγών και διαφόρων καταλόγων, χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο εξελιγμένα προγράμματα σελιδοποίησης και επεξεργασίας εντύπων, όπως (QuarkXPress, In Design, Photoshop, Corel Draw κ.λπ.).

  Ο σωστός σχεδιασμός μιας μακέτας, φέρνει και το σωστό αποτέλεσμα στην εκτύπωση. Έτσι, ο σχεδιασμός μιας μακέτες απαιτεί γνώσεις, όχι μόνο ως προς στο σχεδιασμό της, αλλά και σε όλη τη ροή παραγωγής, από την δημιουργία της, την εκτύπωση (offset ή ψηφιακή), το δίπλωμα, το ράψιμο, μέχρι και το τελικό ξάκρισμα της εργασίας.

Μετατρέπουμε το κείμενό σας από οποιαδήποτε μορφή και αν βρίσκεται (Pc ή Mac) στη μορφή που το χρειαζόμαστε.

  Επίσης αν έχετε γράψει το βιβλίο σας, με ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ενώ εσείς το θέλετε ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ, αυτό θα το κάνουμε εμείς, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!!!

   Αν επιθυμείτε την ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού ή βιβλίου, παραδίδουμε την έκδοση σε PDF format ή αν επιθυμείτε με ρεαλιστικό γύρισμα σελίδων (Flipbook).

Δημιουργία Κασέ (Layout)  

   Μπορούμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο κασἐ, πάνω στο οποίο θα βασίζεται η σελιδοποίηση μιας εφημερίδας, ενός περιοδικού ή ενός βιβλίου, που θέλετε να εκδώσετε. Να μπορείτε δηλαδή, να τοποθετείτε εύκολα τα κείμενά σας στο χώρο που έχει οριστεί, εξασφαλίζοντας έτσι για την έκδοσή σας, μια σταθερή σελιδοποίηση και  κατ΄ επέκταση και την εμφάνιση, με συγκεκριμένους χώρους μέγιστων αριθμών λέξεων και φωτογραφιών που απαιτούνται από τον σχεδιασμό.

Αν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε και την εκτύπωση της εφημερίδας του περιοδικού ή του βιβλίου σας.